RSS-feed
Nieuws
dec
7
Geef ons je mening en win een filmticket!
Toegevoegd door Thomas Rumbaut op 07 december 2011 13:44

Jnet hecht veel waarde aan tevreden klanten. Omdat we graag willen weten wat je van onze hostingdiensten vindt, houden we momenteel een tevredenheidsenquête. Op basis van je feedback zullen we in 2012 het nieuwe beleidsplan opstellen.

Jouw mening over onze diensten is dan ook van groot belang: ze zal immers als basis gebruikt worden voor ons nieuwe beleidsplan. Ook op korte termijn zullen we jullie mening gebruiken om onze diensten nog verder te verbeteren. Via onze enquête kan je dus zelf een stukje het hostingbeleid van Jeugdwerknet bepalen... want Jnet is er voor én door het jeugdwerk!

Je hoeft dit niet voor niets te doen: wie de enquête invult, krijgt op het einde de kans om mee te doen aan onze wedstrijd. Misschien win jij wel één van de 10 Kinepolis filmtickets die we weggeven!

Je vindt de enquête op http://enquete.jeugdwerknet.be/hosting.


Lees meer »



nov
3
Jeugdwerknet zoekt enthousiaste IT'ers
Toegevoegd door Thomas Rumbaut op 03 november 2011 15:43

"Door samenwerken maak je betere producten" is de basisfilosofie van Jeugdwerknet. Precies daarom richt Jeugdwerknet dit najaar twee nieuwe vrijwilligerswerkingen op. Bij de Werkgroep Sitebouw help je mee tools ontwikkelen voor andere jeugdwerkers, bij de Werkgroep Hosting kan je experimenteren met servers. Al doende leren en kennis uitwisselen staan hierbij centraal.

Werkgroep Sitebouw

  • Maak jij graag websites?
  • Heb je zin om je kennis van CSS en/of PHP bij te schaven en het CMS Drupal te leren kennen?
  • Wil je dit doen samen met andere vrijwilligers en begeleid door professionals?

Dan ben jij de geknipte vrijwilliger voor de Werkgroep Sitebouw! Samen met andere vrijwilligers ontwikkelen we online tools voor en door het jeugdwerk.

Werkgroep Hosting

  • Heb je interesse in Linux?
  • Wil je meer leren over datacenters?
  • Heb je zin om je kennis over Bash en PHP bij te schaven?

Dan ben je meer dan welkom op de Werkgroep Hosting! Als vrijwilliger van deze nieuwe werkgroep help je mee met het verbeteren en uitbreiden van onze diensten, kan je experimenteren met servers en schaaf je intussen je kennis bij over alles wat met hosting te maken heeft.

Interesse?

Laat ons dan snel iets weten via sitebouw@jeugdwerknet.be of info@jnet.be en kom naar onze info-avond in Gent (Smidsestraat 130, vlakbij station Gent-Sint-Pieters) op donderdag 24 november 2011 om 20u. Via mail houden we je dan verder op de hoogte.

Hopelijk tot dan!
 

Meer weten? klik op de flyer hieronder:

  Meer weten over de Werkgroep Sitebouw?          Meer weten over de Werkgroep Hosting?

Lees meer »



jul
13
Meer diskruimte, gratis!
Toegevoegd door Thomas Rumbaut op 13 juli 2011 11:39

Goed nieuws! Deze week kregen alle Domein-, Free-, Free+-, Blad- en Steen-accounts opnieuw meer diskruimte, en dat zonder enige prijsstijging. Na eerdere upgrades in 2007 en 2009 hopen we met deze opwaardering jullie een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden.

Elke Domein-, Free- en Free+-hosting krijgt voortaan 100MB diskruimte in plaats van 75MB. Blad-accounts beschikken nu over 500MB tegenover 300MB vroeger, Steen-hostings krijgen zelfs 2GB in plaats van 1GB! De nieuwe limieten werden automatisch voor je account ingesteld, maar contacteer ons gerust via helpdesk@jnet.be mocht je hierover toch nog vragen hebben. Veel plezier ermee!


Lees meer »



mei
11
Nieuwe beveiligingscertificaten voor Plesk en mail
Toegevoegd door Thomas Rumbaut op 11 mei 2011 13:39

Omdat de certificaten van het controlepaneel Plesk op het punt stonden om te vervallen, werden deze certificaten vandaag op alle servers vernieuwd. Als gevolg hiervan, kan het zijn dat je opnieuw een beveiligingswaarschuwing krijgt wanneer je probeert te surfen naar het controlepaneel. Hetzelfde geldt voor de SSL-certificaten in je mailclient.

Wil je af van de beveiligingswaarschuwing die zo'n certificaat met zich meebrengt, dan kan je het "installeren". Hoe dat moet, hangt af van de browser die je gebruikt. Je leest er alles over in het artikel "Bij het inloggen op Plesk krijg ik een foutmelding over de beveiligingscertificaten. Wat moet ik doen?".

Voor de beveiligde verbinding van POP3, IMAP en SMTP wordt voortaan op alle servers hetzelfde Plesk-certificaat gebruikt.


Lees meer »



feb
28
Promotie: 15 jaar = 15 euro korting!
Toegevoegd door Mattias Michaux op 28 februari 2011 11:51

Jeugdwerknet bestaat 15 jaar in 2011! Om dit te vieren hebben we alvast volgende promotie in petto: voor elk hostingpakket dat je in maart bestelt, krijg je 15 euro korting!

Concreet:

  • Ben je nog geen klant? Dan kan je nu een hosting aanvragen en krijg je 15 euro korting op de normale prijs .
  • Ben je al klant? Dan kan je een bestaand hostingpakket laten upgraden en krijg ook jij 15 euro korting. Het enige wat je moet doen, is ons een mailtje sturen met je Jnet-nummer en de vraag om deze upgrade uit te voeren.

Geïnteresseerd? Surf dan snel naar www.jnet.be/promo! De actie loopt nog tot en met 31 maart 2011.


Lees meer »




Powered by Kayako