RSS-feed
Nieuws
mrt
27
Staat mijn IP-adres op de FTP-blacklist?
Toegevoegd door Thomas Rumbaut op 27 maart 2012 13:28

Hackers maken vaak gebruik van de brute force-techniek om een wachtwoord te achterhalen. Hierbij gebruiken ze geautomatiseerde programma's die honderden keren proberen om met een willekeurig of logisch wachtwoord binnen te geraken op een server. Om dit soort aanvallen te blokkeren, zijn onze servers uitgerust met een systeem dat IP-adressen automatisch blokkeert na te veel mislukte FTP-pogingen op korte tijd. Voortaan kan je online nagaan of je IP-adres geblokkeerd werd.

Alle informatie hierover hebben we verzameld op www.jnetstatus.be/bfd. Je kan daar ook controleren of je IP-adres geblokkeerd werd.