RSS-feed
Nieuws
mei
21
Nieuwe beveiligingscertificaten voor Plesk en mail
Toegevoegd door Mattias Michaux op 21 mei 2013 16:50

Omdat de certificaten van het controlepaneel Plesk vervallen waren, werden deze certificaten vandaag op alle servers vernieuwd. Als gevolg hiervan kan het zijn dat je opnieuw een beveiligingswaarschuwing krijgt wanneer je probeert te surfen naar het controlepaneel. Hetzelfde geldt voor de SSL-certificaten in je mailclient.

Wil je af van de beveiligingswaarschuwing die zo'n certificaat met zich meebrengt, dan kan je het "installeren". Hoe dat moet, hangt af van de browser die je gebruikt. Je leest er alles over in het artikel "Bij het inloggen op Plesk krijg ik een foutmelding over de beveiligingscertificaten. Wat moet ik doen?".

Voor de beveiligde verbinding van POP3, IMAP en SMTP wordt voortaan op alle servers hetzelfde Plesk-certificaat gebruikt.